На Сумщині прикордонники наздогнали дві «Ниви» з понад тисячею літрів бензину

НАЗАД
16 жовтня 2014 15:46

Учора вранці прикордонники відділу «Краснопілля» Сумського загону в ході моніторингу держрубежу  помітили, як два автомобілі марки «Нива» один за о

Учора вранці прикордонники відділу «Краснопілля» Сумського загону в ході моніторингу держрубежу  помітили, як два автомобілі марки «Нива» один за одним незаконно перетнули кордон з Росії в Україну.

Водій одного з транспортних засобів не виконав законні вимоги прикордонного наряду щодо зупинки та продовжив рух далі. Однак   правоохоронці наздогнали його. Виявилося, що керманич цієї автівки, 47-річний українець, раніше вже притягувався до відповідальності за протиправну діяльність на державному кордоні. Водій іншої автівки залишив транспортний засіб та вдався до втечі на російську територію.

Під час огляду автомобілів прикордонники виявили 41 каністру, ємністю по 30 літрів кожна, та одну 200-літрову металеву бочку. Усі ємності були наповнені бензином, загальний об’єм якого склав близько 1130 літрів.

Виявлений вантаж разом з автомобілями вилучили та передали до фіскальних органів. За незаконне перетинання державного кордону України, а також за злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду порушнику доведеться відповідати перед судом. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси