Прикордонники затримали українця під час незаконного вилову риби на Сумщині

НАЗАД
11 квiтня 2018 12:30

Учора у Середино-Будському районі прикордонники відділу «Зноб Новгородська» Сумського загону затримали правопорушника, який здійснював незаконний вилов риби.

Учора у Середино-Будському районі прикордонники відділу «Зноб Новгородська» Сумського загону затримали правопорушника, який здійснював незаконний вилов риби.

У ході реалізації завчасно отриманої від дільничного інспектора прикордонної служби інформації про можливу протиправну діяльність, прикордонний наряд на околиці н.п. Зноб-Новгородське на березі річки Знобівка, що знаходиться поблизу держкордону, виявив громадянина України, який за допомогою забороненого знаряддя здійснив незаконний вилов риби та вже встиг наловити понад два десятки щук.

Під час затримання чоловіка, останній здійснив злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду. Він намагався застосувати фізичну силу до прикордонників та вдатися до втечі.

Наразі правопорушник, який не мав при собі жодних документів, що посвідчують особу, затриманий. Ним виявився 44-річний місцевий житель.

За порушення прикордонного режиму та за злісну непокору законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця Держприкордонслужби України на правопорушника складені адміністративні матеріали за ст. ст. 202, 185-10 КУпАП відповідно.

Крім цього, до компетентних правоохоронних органів направлене повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 249 (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) КК України.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси