На Одещині викрили «перевертня», який зливав контрабандистам інформацію про наявність прикордонних нарядів

НАЗАД
25 липня 2023 12:56

Оперативники внутрішньої безпеки Держприкордонслужби викрили інспектора, який продавав службову інформацію.

«Перевертень» за грошову винагороду погодився інформувати організаторів незаконного переміщення товарів про «вікно», коли на визначеній ділянці українсько-молдовського кордону не буде патрулів. Ласого до незаконної наживи інспектора затримали під час отримання за свої послуги $700.    

Затриманому оголошено про підозру за одержання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України) та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Розслідування кримінального провадження здійснюють слідчі ДБР за оперативного супроводження співробітників Внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби, Управління СБ України в Одеській області та процесуального керівництва прокурорів Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону.

Санкція інкримінованої затриманому статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси