На Одещині прикордонники, застосовуючи зброю, запобігли незаконному переміщенню сигарет через лиман

НАЗАД
25 грудня 2016 10:52

У зв’язку з посиленими заходами, що активно проводять співробітники Держприкордонслужби з припинення протиправної діяльності на державному кордоні, злочинні елементи постійно вишукують нові шляхи та способи переміщення контрабандних товарів.

У зв’язку з посиленими заходами, що активно проводять співробітники Держприкордонслужби з припинення протиправної діяльності на державному кордоні, злочинні елементи постійно вишукують нові шляхи та способи переміщення контрабандних товарів. Один з таких випадків стався учора вночі на Кучурганському лимані.

Так, прикордонники Білгород-Дністровського загону за допомогою технічних засобів, спостерігали рух двох осіб через Кучурганський лиман. Невідомі особи за допомогою саней переміщали з території суміжної держави контрабандні тютюнові вироби.

З метою запобігання протиправній діяльності на державному кордоні України, до місця виявлення порушників вибула група реагування прикордонників. З прибуттям прикордонного наряду, один з правопорушників з невідомим металевим предметом у руках намагався здійснити напад на правоохоронців, чим вчинив загрозу життю та здоров’ю військовослужбовців. Так як на попередження голосом про зупинку та заборону наближення порушник не реагував, прикордонники зробили декілька попереджувальних пострілів вгору з вогнепальної зброї. Помітивши рішучість дій охоронців кордону, правопорушники вдалися до втечі в бік Молдови.

Враховуючи крихкий стан льоду та високу небезпеку переміщення по ньому, прикордонники на лід не виходили та правопорушників не переслідували.

В подальшому, в ході перевірки місцевості, на березі лиману виявлено три ящика сигарет іноземного виробництва.

Виявлені майже півтори тисячі пачок сигарет доставлено до відділу та будуть передані фіскальній службі. Заходи по встановленню осіб, причетних до правопорушення, тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси