На маршруті патрулювання біля кордону з РФ замаскували «їжаків». Пошкоджене прикордонне авто

НАЗАД
27 грудня 2019 13:23

У відповідь на роботу прикордонників з протидії незаконній діяльності протиправні елементи періодично вдаються до погроз чи нищення майна.

Учора близько обіду прикордонний наряд від відділу «Золочів» Харківського загону патрулював службовим автомобілем «Renault-Duster» поблизу н.п. Басове. За кілометр від державного кордону автомобіль натрапив на замасковані в калюжі «їжаки» - зварені металеві штирі із загостреними верхівками. Як наслідок -  два колеса автівки були пошкоджені.

Як з’ясувалося, на дорозі було виставлено 10 «їжаків» кустарного виробництва. Найімовірніше, особи, причетні до протиправної діяльності на кордоні, намагаються у такий спосіб зашкодити правоохоронцям виконувати службові обов'язки.

До Золочівського ВП ГУНП в Харківській області направлено повідомлення для внесення в ЄРДР за ч. 1 ст. 194 ККУ «Умисне знищення або пошкодження майна». Тривають слідчі дії щодо встановлення причетних осіб.

Нагадаємо, наприкінці минулого місяця невідомі особи облили кислотою та пошкодили колеса автомобіля «Нива», що належить заступнику начальника цього ж відділу прикордонної служби.

Загалом цього року зафіксовано понад сто подібних випадків, серед яких більше 25 випадків - застосування насилля, близько 10 – пошкоджень майна, більше 20 – погроз фізичного насилля, понад 50 – створення перешкод службовій діяльності.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси