На Луганщині відновлено контроль за пунктом пропуску «Довжанський»

НАЗАД
01 липня 2014 08:50

Упродовж 30 червня та 1 липня Державною прикордонною службою спільно з підрозділами ЗС України проведено комплекс заходів щодо відновлення контролю за ділянкою державного кордону в районі пункту пропуску &

Упродовж 30 червня та 1 липня Державною прикордонною службою спільно з підрозділами ЗС України проведено комплекс заходів щодо відновлення контролю за ділянкою державного кордону в районі пункту пропуску «Довжанський» та поновлення його роботи.

Сьогодні спеціальними підрозділами саперів ЗС України завершено розмінування пункту пропуску та прилеглих автошляхів. Загалом 15 вибухових пристроїв знешкоджено на під’їзді до пункту пропуску та 20 – безпосередньо у пункті пропуску. Наразі прикордонники приступили до відновлення службових приміщень пункту пропуску, налагодження системи зв’язку та паспортного контролю. Здійснюється підготовка до відновлення роботи пункту пропуску.

Як повідомлялось раніше, в ході військової операції по відновленню контролю у пункті пропуску «Довжанський» на протитанковій міні підірвався 1 БТР, 6 прикордонників отримали поранення.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси