На кордоні збільшилася кількість громадян Грузії, які незаконно «подорожують» в інші держави

НАЗАД
09 вересня 2013 14:08

Останнім часом відмічається збільшення кількості громадян Грузії, які незаконно «подорожують» через кордон України. Так в порівнянні з минулим роком затриманих грузин стало в 1,5 рази б

Вчора вночі на Луганщині співробітники Державної прикордонної служби України затримали 2 громадян Грузії. Вони прямували в Росію оминаючи встановлені пункти пропуску на напрямку українського населеного пункту Мілове та російського Черткове. Проте до кордону порушники не дійшли якихось 5 метрів. Один з затриманих виявився 29-річним чоловіком, а от іншим «мандрівником» – 4-річний хлопчик. Допомагав їм в подорожі наш співвітчизник, який також був затриманий. З пояснень дорослого громадянина Грузії стало відомо, що вони намагалися незаконно перетнути українсько-російський кордон, адже не мали всіх необхідних документів для того щоб потрапити в Росію.

Зазначимо, що останнім часом відмічається збільшення кількості громадян Грузії, які незаконно «подорожують» через кордон України. Так в порівнянні з минулим роком затриманих грузин стало в 1,5 рази більше. Нагадаємо, що протягом останніх вихідних на Закарпатті прикордонники затримали одразу три групи незаконних мігрантів з Грузії. Так у двох групах було по 4 особи, а ще одна складалася з 3 порушників. З їх слів вони мали намір незаконно перетнути державний кордон України в країни західної Європи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси