На кордоні затримано громадян України та Китаю із недійсними документами

НАЗАД
24 сiчня 2018 12:25

В пункт пропуску «Доманове», що на кордоні з Білоруссю, прибув наш співвітчизник. На автомобілі «Opel» чоловік прямував до сусідньої країни із частково підробленим паспортним документом. Правоохоронці Луцького загону зафіксували самостійне переклеювання п

Минулої доби співробітники Держприкордонслужби виявили двох громадян із недійсними документами.

Так, в пункт пропуску «Доманове», що на кордоні з Білоруссю, прибув наш співвітчизник. На автомобілі «Opel» чоловік прямував до сусідньої країни із частково підробленим паспортним документом. Правоохоронці Луцького загону зафіксували самостійне переклеювання першої вікової фотографії у документі громадянина.

Порушника та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 358 КК України«Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів» направлено до Нацполіції.

Крім того, у пункті пропуску «Виступовичі» прикордонники Житомирського загону затримали іноземця із недійсним документом. Громадянин Китаю під час перевірки документів пред’явив закордонний паспорт, у якого закінчився термін дії.

Після складання протоколу за статтею 204-1 КУпАП (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України) іноземцеві запропоновано звернутися до посольства Китаю в Україні для оформлення посвідки на повернення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси