На кордоні з Польщею затримано чергових нелегалів

НАЗАД
16 липня 2018 10:01

Протягом вихідних прикордонники Мостиського загону завадили черговим спроб незаконного перетинання державного кордону України нелегальними мігрантами.

Зокрема співробітники відділу «Нижанковичі», що на українсько-польського кордоні, затримали трьох громадян Іраку без документів. Іноземців правоохоронці виявили в ході пошукових заходів за наявною інформацією місцевих мешканців. Як з’ясувалось, в Україну громадяни потрапили легально, однак мали гамір продовжити подорож до Європи в незаконний спосіб. Рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України прийматиме суд.

Також в пункті пропуску «Краківець», під час здійснення прикордонного контролю, прикордонники затримали іноземця, який видавав себе за іншого громадянина. Під час перевірки документів у пасажирів мікроавтобуса увагу інспектора прикордонної служби привернув паспорт громадянина Туреччини. Правоохоронець встановив суттєві відмінності між зовнішністю чоловіка та зображенням у паспорті. Згодом чоловік підтвердив, що паспортний документ йому не належить. Тепер чоловіку доведеться відповідати перед судом за спробу незаконного перетинання кордону України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси