На кордоні з боку Польщі ускладнено рух для вантажівок через страйк польських перевізників

НАЗАД
06 листопада 2023 14:51

Про це українських прикордонників повідомили польські колеги.

За наявною інформацією, сьогодні, 6 листопада, польські перевізники розпочали проведення акції щодо блокування проїзду вантажівок через польсько-український кордон.

Після 13-ї години відбулося поступове блокування руху вантажного транспорту у напрямку пунктів пропуску «Ягодин-Дорохуськ», «Краківець-Корчова», «Рава-Руська-Хребене». Відмітимо, що ускладнення руху можливе як на в’їзд до Польщі, так і на виїзд.

За наявною інформацією, організатори протесту планують пропускати лиш по одному вантажному автомобілю на годину. Водночас протестувальники планують пропускати вантажні автомобілі з вантажами безпекового, гуманітарного характеру, ті, які перевозять тварин, продукти, що швидко псуються, тощо.

Окрім цього, за наявними даними, організатори дій на території Польщі не планують перешкоджати руху автобусам та легковому транспорту.

Просимо громадян та перевізників, які планують перетинати кордон з Польщею, врахувати цю інформацію. 

Прикордонники України в свою чергу проводять роз’яснювальну роботу з водіями вантажних транспортних засобів щодо причин сповільненого оформлення.

У разі додаткової інформації, Державна прикордонна служба України інформуватиме про це на своїх офіційних сторінках. Пропонуємо відстежувати ситуацію у пунктах пропуску на офіційному веб-сайті Держприкордонслужби, а також на сторінці у Telegram https://web.telegram.org/k/#@DPSUkr  та сторінці Західного регіонального управління ДПСУ у Facebook. https://www.facebook.com/zahidnuy.kordon  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси