На кордоні виявили невідповідність реєстраційних номерів вантажівки та підроблене доручення на «БМВ»

НАЗАД
09 вересня 2013 14:11

В пункт пропуску «Бачівськ», що на Сумщині прибув вантажний автомобіль «VOLVO». Під час перевірки ідентифікації номерів агрегатів автомобіля прикордонники спільно з

Вчора на прикордонно-митний контроль в пункт пропуску «Бачівськ», що на Сумщині прибув вантажний автомобіль «VOLVO» вірменської реєстрації. Керував транспортним засобом громадянин Вірменії, який залишав Україну. Під час перевірки ідентифікації номерів агрегатів автомобіля прикордонники спільно з митниками виявили розбіжність номеру на рамі транспортного засобу з номером, який вказаний в реєстраційному документі.

Наразі вантажний тягач 2002 року випуску вилучено встановленим порядком та передано співробітникам ДАІ для проведення відповідних заходів.

Ще одну автівку затримали вчора на Чернігівщині в пункті пропуску «Грем’яч». Охоронці кордону спільно з працівниками митниці у громадянина Росії знайшли підроблене доручення на право керування автомобілем «БМВ». Зі своїм «залізним конем» 2001 року випуску чоловіку довелося попрощатися.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси