На кордоні вилучили коштовний «Ауді» та чотири викрадені мотоцикли

НАЗАД
04 липня 2014 08:52

Прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону  спільно з працівниками митниці виявили коштовний автомобіль  із підробленими номерами. А співробітники Чопського

Прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону  спільно з працівниками митниці виявили коштовний автомобіль  із підробленими номерами.

Громадянин Словаччини, який керував легковим автомобілем  марки «Ауді А6» чеської реєстрації  2012 року випуску прямував в Україну. Під час проходження контролю прикордонний наряд встановив факт невідповідності номеру VIN-коду, зазначеного в реєстраційних документах, з номером, зазначеним в бортовому комп’ютері транспортного засобу. Також згодом з’ясувалося, що номер кузова авто нанесено не заводським способом.

На порушника складено адмінпротокол. Транспортний засіб, попередня сума оцінки якого сягнула понад 500 тисяч гривень, вилучено.

А співробітники Чопського загону спільно з працівниками митниці в пункті пропуску «Тиса», що на українсько-угорському кордоні, вилучили шість транспортних засобів.

У першому випадку наш співвітчизник, який повертався додому, надав правоохоронцям для перевірки свідоцтво про реєстрацію мікроавтобуса «Пежо» (2004р.), яке містило ознаки підробки. Легковий «Мерседес»(1987р.) незаконно намагався ввезти громадянин Чехії. Проте було виявлено, що номер кузова нанесено кустарним способом. У третьому випадку наш земляк мікроавтобусом «Мерседес» намагався ввезти чотири мотоцикли «Хонда». За інформацією Інтерполу «двоколісні» значилися як викрадені.

Усі транспортні засоби, загальна сума оцінки яких склала понад 530 тисяч гривень, вилучено встановленим порядком.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси