На Харківщині продовжуються заходи з протидії незаконному виготовленню пального з російської сировини

НАЗАД
23 вересня 2021 09:11

Як повідомлялося, днями в рамках кримінальних проваджень у Харкові та області проведено низку обшуків у місцях переробки та зберігання скрапленого газу.

За даними правоохоронців, пальне поставляли в Україну з Російської Федерації, нібито, для побутових потреб населення, з якого в подальшому незаконно виготовляли автомобільний газ та реалізовували через мережу АЗС без сплати належних акцизних платежів. За результатами обшуків вилучено майно на суму близько 58 млн гривень. 

У рамках вищезгаданих кримінальних проваджень, міжвідомча група у складі оперативних співробітників Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України та представників слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби України у Харківській області за силової підтримки військовослужбовців загону «ДОЗОР» здійснила чергові санкціоновані обшуки в місцях можливої реалізації на АЗС у Харкові скрапленого газу, який нелегально виготовляли з сировини, що ввозилася з РФ за пільговою ставкою, як газ для побутових потреб населення.

У результаті проведених обшуків, виявлено та вилучено 18,4 тис. літрів пального на суму 323 тис. гривень, газове обладнання та фінансово-господарську документацію, що може підтверджувати незаконну діяльність.

Зазначимо, що оперативно-розшукові підрозділи Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України надійно захищають кордон України з протидії організованим формам злочинності, в тому числі в економічно-фінансовій сфері держави.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси