На Харківщині прикордонники виявили батьків з чотирма дітьми, а на Луганщині - іноземця, які вночі намагалися незаконно потрапити до РФ

НАЗАД
14 листопада 2021 11:10

Учора ввечері прикордонники Харківського загону припинили спробу незаконного перетинання кордону родиною з дітьми.

Так, від місцевих мешканців прикордонникам надійшла інформація щодо руху групи невідомих осіб в бік державного кордону України. Прикордонники одразу вжили заходів щодо виявлення та затримання правопорушників. Згодом, неподалік від кордону, прикордонний наряд затримав шістьох громадян України, з яких четверо - діти.

Як з’ясували правоохоронці, родина прямувала в м. Вороніж до родичів, а перетнути кордон в законній спосіб не могла через відсутність документів.

За спробу незаконного перетинання кордону на батьків складено адміністративні матеріали, рішення за якими прийматиме суд.

А на Луганщині прикордонники затримали азербайджанця, який також намагався незаконно перетнути кордон близько опівночі в районі населеного пункту Соснівка, що у Новопсковському районі. Громадянин Азербайджану прямував на територію РФ пішки.

Як пояснив азербайджанець, на незаконний перетин наважився через заборону в’їзду на територію Росії, яку отримав після відбування покарання в місці позбавлення волі.

Наразі за спробу незаконного перетинання державного кордону України відносно громадянина Азербайджану також складені адміністративні матеріали, які передано до суду.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси