На Донеччині затримали чоловіка, який входив до групи швидкого реагування бойовиків

НАЗАД
05 серпня 2016 12:01

Громадянина України, який входив до складу незаконних збройних формувань, затримала вчора міжвідомча група у складі співробітників Держприкордонслужби, СБУ та Нацполіції.

Громадянина України, який входив до складу незаконних збройних формувань, затримала вчора міжвідомча група у складі співробітників Держприкордонслужби, СБУ та Нацполіції. Інформацію про чоловіка здобули прикордонники міжрайонного оперативно-розшукового відділу з Краматорська.

Попередньо прикордонники встановили, що наш співвітчизник в період з квітня по липень 2014 року був причетний до діяльності НЗФ під час заворушень в Слов’янську. Причому українець входив до складу групи швидкого реагування т.з. «ДНР» та брав участь у бойових діях. По теперішній час чоловік переховувався від українського правосуддя.

Інформацію щодо виявлення кримінального правопорушення прикордонники направили до Національної поліції. На даний час проводяться слідчі дії. Правопорушнику інкримінується вчинення злочину за ст. 260 КК України «Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань». Санкція даної статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі від трьох до восьми років.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси