На Донеччині прикордонники затримали 24 вантажівки з понад 700 тоннами соняшникового насіння та майже 4 тоннами м’ясопродуктів

НАЗАД
01 березня 2015 16:41

Підрозділи Держприкордонслужби продовжують  проводити заходи з посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів, в тому числі і за тими, які прямують через контрольні пункти в’їзду-

Підрозділи Держприкордонслужби продовжують  проводити заходи з посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів, в тому числі і за тими, які прямують через контрольні пункти в’їзду-виїзду у зоні АТО.

Так, учора прикордонний наряд  Донецького загону неподалік н.п. Мар’їнка зупинив 22 вантажних автомобілі з причепами, які намагалися об`їхати контрольний пункт та перевозили  близько 717 тонн насіння соняшника без відповідних товаросупровідних документів.  Вантажівки затримано, про виявлення ознак правопорушення повідомлено представників Державної фіскальної служби України.

Крім того учора неподалік н.п. Велика Новосілка (Донецька обл.) прикордонники зупинили для перевірки 2 вантажні автомобілі «Газель», за кермом яких було 2 громадянина України. Українці перевозили м’ясну продукцію загальною вагою близько 4 тонн з підробленими документами товаровиробника. Про дане правопорушення поінформовано співробітників МВС. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси