На Чернігівщині викрили бізнесмена, який планував постачати прикордонникам неякісні харчі

НАЗАД
11 вересня 2024 12:00

Підприємець намагався уникнути відповідальності за підробку документів щодо якості харчових продуктів, які постачав прикордонникам.

Для того, аби посадові особи Державної прикордонної служби України не проводили заходи з викриття його протиправної діяльності щодо постачання неякісних харчових продуктів для прикордонників, підприємець намагався «вирішити» питання шляхом надання посадовій особі неправомірної вигоди у розмірі 2 000 доларів США.

Міжвідомча група у складі співробітників відділу внутрішньої та власної безпеки по Чернігівському прикордонному загону Головного відділу внутрішньої та власної безпеки «Центр» Держприкордонслужби України, Головного управління Нацполіції в Чернігівській області та оперативників управління стратегічних розслідувань в Чернігівській області, за процесуального керівництва Чернігівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону та за силової підтримки 10 мобільного прикордонного загону «ДОЗОР» провела заходи з документування протиправної діяльності та затримання підприємця в порядку ст. 208 КПК України після передачі посадовій особі Державної прикордонної служби неправомірної вигоди у розмірі 2 000 доларів США.

Фігуранту кримінального провадження повідомлено про підозру за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі Державної прикордонної служби України (ч. 3 ст. 369 КК України).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси