На Буковині прикордонники з пострілами затримували порушників кордону

НАЗАД
02 жовтня 2023 14:40

Прикордонники Чернівецького загону продовжують посилено охороняти державний кордон.

Впродовж останніх трьох діб затримано 43-х чоловіків, які поза пунктами пропуску намагалися потрапити до Румунії й Молдови.

Особливу активність «незаконні туристи» проявляють на гірських ділянках українсько-румунського кордону. В окремих випадках затримувати правопорушників прикордонним нарядам доводиться з попереджувальними пострілами, а деяких допомагають виявити встановлені фотопастки.

Так, суботньої ночі охоронці кордону відділу прикордонної служби «Селятин» з пострілами припинили незаконне порушення держрубежу. Двох мешканців Чернівецької області, які вдалися до втечі, було виявлено та затримано під час переміщення до кордону.

Поряд з цим, охоронці кордону відділів «Шибени», «Порубне», «Герца», «Мамалига» та «Кельменці» у 24 випадках затримали ще 41 порушника, які в незаконний спосіб намагалися потрапити до сусідніх держав. Порушниками кордону виявилися мешканці Дніпропетровської, Київської, Харківської, Вінницької, Рівненської, Одеської та Херсонської областей.

Правопорушників доставлено до прикордонних підрозділів для притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси