На Буковині прикордонні наряди затримали контрабанду тютюну та двох нелегальних мігрантів

НАЗАД
24 серпня 2018 09:17

Виявлені тютюнові вироби будуть передані співробітникам ДФС. Затриманих нелегальних мігрантів затримано для встановлення осіб.

Продовжуючи заходи з протидії протиправній діяльності в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон - 2018» та цільових профілактичних заходів з виконання законодавства у міграційній сфері «Мігрант» вже вчетверте протягом літнього періоду здійснено посилення українсько-румунської ділянки.

Цього тижня у відділи прикордонної служби «Селятин» та «Красноїльськ» направлено додаткові 70 військовослужбовців резерву Чернівецького прикордонного загону.

Застосування резервів принесло результат, адже завдяки вмілим та рішучим діям прикордонників на ділянці відділу «Красноїльськ» припинено спробу переміщення через державний кордон сигарет у кількості 18 ящиків.

Крім того, на цьому напрямку затримано 2 нелегальних мігрантів. Прикордонний наряд зупинив порушників за 600 метрів від лінії державного кордону. При собі чоловіки не мали документів та повідомили, що є громадянами Туреччини. Варто додати, що один з турків  «знайомий» прикордонникам, адже чоловіка раніше вже затримували охоронці кордону відділу «Красноїльськ» при спробі незаконного перетину державного рубежу.

Виявлені тютюнові вироби будуть передані співробітникам ДФС. Затриманих нелегальних мігрантів затримано для  встановлення осіб та буде складено протоколи про адміністративне правопорушення, їхню долю вирішуватиме суд.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси