На «зеленому кордоні» прикордонники затримали 5 порушників

НАЗАД
25 лютого 2014 11:39

Трьох порушників кордону затримали учора прикордонники відділу «Мілове» Луганського загону. Силуети невідомих прикордонний наряд помітив за допомогою   переносного теп

Трьох порушників кордону затримали учора прикордонники відділу «Мілове» Луганського загону.Силуети невідомих прикордонний наряд помітив за допомогою   переносного тепловізійного пристрою. Група реагування наздогнала та зупинила порушників неподалік кордону між українським населеним пунктом Мілове та російським Чертково. Порушниками, яких затримали за 5 метрів від держрубежу, виявилися двоє громадян України та громадянин Узбекистану.   

Двох порушників кордону прикордонники відділу «Тополі» затримали на Харківщині. Чоловіків затримали відразу після спрацювання сигналізаційного пристрою.  Чому затримані, громадяни Таджикистану та України, намагалися оминути пункт пропуску, наразі з’ясовується.

Ще одного порушника затримали на Львівщині. Чоловік прямував автомобілем «Шкода» через пункт пропуску «Шегені». У паспорті громадянина Румунії, який він  подав на контроль  прикордонники виявили замінену сторінку з установчими даними. Згодом водій повідомив, що він є громадянином  Молдови.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси