На «Тисі» в українців вилучили три «Мерседеси» з сигаретами

НАЗАД
24 березня 2016 11:25

Протягом минулої доби прикордонники  Чопського загону спільно з працівниками ДФС в пункті пропуску «Тиса» виявили три спроби незаконного переміщення сигарет через кордон нашими

Протягом минулої доби прикордонники Чопського загону спільно з працівниками ДФС в пункті пропуску «Тиса» виявили три спроби незаконного переміщення сигарет через кордон нашими співвітчизниками .

Один із українців, прямуючи до Угорщини, намагався приховано перевезти тютюнові вироби в конструктивній порожнині днища мікроавтобуса. В ході  огляду було виявлено 200 пачок сигарети «Marlboro», «Marlboro gold» та «CAMEL BLUE».  

За декілька годин у пункт пропуску прибув ще один «Mercedes Sprinter»  під керуванням громадянина України. На цей раз спрацювала службова собака, натренована на  пошук тютюнових виробів. Як виявилось, чоловік  приховав 3 тисячі пачок цигарок марки «Marlboro» в бокових стінках мікроавтобуса.

В третьому випадку ще один українець заховав 410 пачок сигарет «Marlboro» та «Marlboro gold» в паливний бак свого автомобіля.  

Тютюнові вироби та автомобілі марки "Мерседес" вилучили, їх загальна сума оцінки склала понад один мільйон гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси