Молдаванин на «Мерседесі» виявився росіянином

НАЗАД
09 жовтня 2013 15:15

Вчора в пункті пропуску «Платонове», що на Одещині співробітники Державної прикордонної служби України спільно з працівниками митниці затримали для перевірки громадянина Молдови, однак

Вчора в пункті пропуску «Платонове», що на Одещині, співробітники Державної прикордонної служби України спільно з працівниками митниці затримали для перевірки громадянина Молдови, однак той виявився росіянином.

Чоловік перетинав кордон в Україну на автомобілі «Мерседес»  англійської реєстрації. Він прямував з Кишинева в Санкт-Петербург. Для перевірки водій надав закордонний паспорт громадянина Молдови, проте прикордонники звернули увагу, що 38-річний молдаванин помітно хвилюється. У ході перевірки документа охоронці кордону з'ясували, що документ містить ознаки часткової підробки, серед яких заміна інформаційної сторінки та інші. Згодом в салоні автівки знайшли справжній документ затриманого, який виявився громадянином Росії. Сам порушник пояснив, що використав інший документ, щоб перегнати автомобіль, який він придбав у Молдові, через кордон додому. До речі, з його слів, транспортний засіб вартістю 3 тисячі євро він знайшов через соцмережі, а от за підроблений паспорт йому довелось заплатити ще 600 євро.

Наразі автівку 2001 року випуску вилучили, а громадянину Росії заборонили в’їзд в Україну. Також поінформовано співробітників ДАІ та Інтерполу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси