Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов побував у КПВВ «Щастя»

НАЗАД
16 березня 2021 09:18

В ході робочої поїздки Міністр розвитку громад та територій України оглянув новий КПВВ «Щастя», ознайомився з питаннями пропуску осіб через лінію розмежування на Луганщині та перевірив роботу сервісної зони поряд з КПВВ.

Делегація на чолі з Олексієм Чернишовим ознайомилась з режимом функціонування контрольного пункту в’їзду-виїзду. Начальник Луганського прикордонного загону полковник Юрій Петрів зауважив, що за рішенням Командуючого об’єднаних сил КПВВ «Щастя» відкрите ще 10 листопада 2020 року та функціонує щоденно з 8.00 до 16.00. Керівник органу охорони державного кордону наголосив, що для забезпечення діяльності контрольного пункту залучена необхідна кількість інспекторів з перевірки документів та інспекторів-кінологів зі службовими собаками. Також цей пункт контролю є не тільки пішохідним, а й автомобільним із пропускною спроможністю 5 тисяч транспортних засобів та 10 тисяч громадян.

Однак просійсько-окупаційні війська блокують пропуск осіб через цей КПВВ.

Також делегати відвідали сервісну зону, де завітали до відділення «Ощадбанку», пошти та ЦНАПу.

Олексій Чернишов відзначив сучасність сервісів та наголосив на стратегічній важливості роботи КПВВ «Щастя», через який можливо налагодити транспортне сполучення з тимчасово непідконтрольною частиною Луганської області, тим більше, що тут створена окрема смуга для гуманітарних вантажів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси