Мігрантів з Пакистану, Домініканської Республіки, Бангладеш, Таджикистану й Афганістану затримано на кордоні

НАЗАД
12 жовтня 2018 08:59

Сьогодні вночі, після спрацювання спеціальної охоронної системи, військовослужбовці відділу «Ужгород» Чопського загону за 200 метрів від держрубежу виявили та затримали трьох іноземців.

Співробітники Держприкордонслужби затримали 8 нелегальних мігрантів поблизу державного кордону України.

Сьогодні вночі, після спрацювання спеціальної охоронної системи, військовослужбовці відділу «Ужгород» Чопського загону за 200 метрів від держрубежу виявили та затримали трьох іноземців. Зі слів самих затриманих, вони є громадянами Пакистану та мали намір потрапити до країн ЄС поза пунктами пропуску.

А прикордонники відділів «Рава-Руська» та «Амбуків»  Львівського загону, за інформацією місцевих жителів, затримали чотирьох громадян з Домініканської Республіки, Бангладеш та Таджикистану. Всі чоловіки не змогли пред’явити правоохоронцям жодних документів.

Ще одного «шукача кращої долі» із Афганістану затримали військовослужбовці відділу «Шегині» Мостиського загону. Правопорушник мав при собі внутрішній паспорт.

Усіх нелегальних мігрантів доставлено до прикордонних підрозділів для з’ясування обставин здійснення ними правопорушень та складання адміністративних документів. Наразі тривають фільтраційні заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси