Комфортне пересування та гарний прихисток. Чотирилапі помічники прикордонників «протестували» нові мобільні оселі

НАЗАД
18 листопада 2021 09:23

У підрозділи Держприкордонслужби доставили кінологічне обладнання, яке напередодні передала ОБСЄ у рамках реалізації Проєкту міжнародної технічної допомоги.

У підрозділи Держприкордонслужби доставили кінологічне обладнання, яке напередодні передала ОБСЄ у рамках реалізації Проєкту міжнародної технічної допомоги «Підтримка Державної прикордонної служби України у запобіганні та боротьбі з незаконним обігом зброї, боєприпасів та вибухових речовин».

Наразі шість підрозділів прикордонного відомства Чернівецький, Волинський, Мукачівський, Чернігівський, Подільський загони та Національна академія ДПСУ вже отримали кінологічне майно, серед якого і пересувні причепи для комфортного перевезення і розміщення службових собак. Вони використовуватимуться під час несення служби у віддалених місцях та стануть гарним прихистком для чотирилапих у холодну пору року.

Нагадаємо, окрім 6 вольєрів у підрозділи було передано інше обладнання, а також 500 спеціальних тактичних шлей для собак.

Також зазначимо, що окрім технічної допомоги в рамках Проєкту було проведено низку пілотних базових тренінгів з протидії незаконному обігу зброї, боєприпасів і вибухових речовин через державний кордон. До навчальних тренінгів, в яких вже взяли участь більше півтори сотні військовослужбовців ДПСУ, долучалися експерти ОБСЄ, ФРН, Франції, Республіки Польща, Литви, Інтерполу, Європолу та центральних органів виконавчої влади України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси