«Кіно заради перемоги!» – тур триває

НАЗАД
13 липня 2023 11:08

В рамках національного туру «Кіно заради Перемоги!» у підрозділах охорони державного кордону Львівського загону розпочався кінопоказ українського фільму «Мирний-21».

Військовослужбовці, їх родини та мешканці прикордоння,  до перегляду стрічки, мали можливість поспілкуватися з керівником туру Святославом Різоль.

«Тур організований з метою підтримки військовослужбовців, а також для того, щоб наші захисники мали можливість ближче познайомить з українським кінематографом», – зазначив кінопродюсер.

Кінопокази Національного туру «Кіно заради Перемоги!» організовано Асоціацією «Дивись українське». Проєкт реалізується за ініціативи Офісу Президента України, Державного агентства України з питань кіно, Асоціації «Дивись українське!» за підтримки Фонду «МХП-Громаді» та компанії «Deloitte» в Україні, за сприяння компанії «Вавілон», ГО «УкрКіноФест», ГО «Спілка підприємців теле- та кіноіндустрії».

Нагадаємо, воєнна драма «Мирний-21» розповідає про спротив прикордонників Луганського загону у перші дні війни.

Режисером картини став Ахтем Сеітаблаєв. Нині більшість із тих, про кого йдеться у стрічці, захищають Україну зі зброєю в руках, інші – займаються волонтерством.

Покази українського кіно проходять безкоштовно у військових частинах з метою підтримки військовослужбовців, які своєю самовідданістю наближають нашу Перемогу!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси