«Кібери» прикордонників увійшли у трійку найкращих

НАЗАД
11 лютого 2024 09:49

Днями в столиці відбувся Київський міжнародний форум з кібербезпеки 2024: «Стійкість під час кібервійни». Серед 21 команди  – прикордонники ввійшли у трійку найкращих.

У рамках події пройшли дводенні змагання з кібербезпеки Capture the Flag. Участь взяла 21 команда, загальна кількість учасників — 121 фахівець із державного і приватного секторів. За сценарієм змагань кожна команда мала виконати 6 складних завдань, які імітували реальні атаки на українську інфраструктуру.

В результаті, було визначено трьох переможців. Третє місце вибороли прикордонники – команда «dotXYZ». 1 місце посіла команда Gos і 2 місце – команда Pspatron. 

Загалом за два дні Форуму відбулося 10 панельних дискусій і понад 35 доповідей експертів, які охоплювали широкий спектр тем, серед яких: роль кібербезпеки у сучасних війнах, досвід України у кібервійні, кібервійна і міжнародне право, кібердипломатія, посилення стійкості національної системи кібербезпеки через освіту, захищеність месенджерів, роль розвідки кіберзагроз, кібербезпека регіонів та інші.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси