Із Угорщини українець їхав «Мерседесом» з підробленим номером кузова

НАЗАД
02 грудня 2014 11:57

У пункті пропуску «Тиса», що на українсько-угорському кордоні, прикордонники  спільно з представниками митниці виявили автомобіль, який наш співвітчизник намагався ввезти з під

У пункті пропуску «Тиса», що на українсько-угорському кордоні, прикордонники  спільно з представниками митниці виявили автомобіль, який наш співвітчизник намагався ввезти з підробленим номером кузова.

Ознаки підробки ідентифікаційного номера кузова виявили в ході проведення поглибленої перевірки мікроавтобуса «Мерседес». Водій за допомогою таблички з номером, що була виготовлена кустарним способом, намагався приховати оригінальний ідентифікаційний номер транспортного засобу. Згодом було виявлено ще одну ознаку підробки: поверх оригінального стікера, який дублює номер кузова авто, був наклеєний підроблений.

Про дане правопорушення повідомлено співробітників МВС.  З метою перевірки цього мікроавтобуса також направлено запит на адресу  Інтерполу  на предмет перебування його на обліку як викраденого. Наразі триває перевірка. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси