Іванна Климпуш-Цинцадзе: Розвиток інтегрованого управління кордонами на сьогодні є одним із пріоритетів діяльності Уряду України

НАЗАД
13 березня 2019 08:45

Під головуванням Віце-прем’єр-міністра з питань Європейської та Євроатлантичної інтеграції України Іванни Климпуш-Цинцадзе відбулось перше засідання Міжвідомчої робочої групи з питань координації інтегрованого управління кордонами.

12 березня 2019 року у Будинку Уряду під головуванням Віце-прем’єр-міністра з питань Європейської та Євроатлантичної інтеграції України Іванни Климпуш-Цинцадзе та за участі Голови Держприкордонслужби Петра Цигикала відбулось перше засідання Міжвідомчої робочої групи з питань координації інтегрованого управління кордонами.

На засіданні затверджено персональний склад групи, основні напрями та завдання щодо міжвідомчого та міжнародного співробітництва в реалізації державної політики у сфері інтегрованого управління кордонами. Також розглянуті питання організації діяльності групи з розробки Стратегії інтегрованого управління кордонами та Плану її реалізації.

До складу групи увійшли представники 14 державних інституцій, однієї громадської організації та четверо представників Європейських організацій.

На завершення засідання Віце-прем’єр-міністр висловила впевненість, що незабаром буде розглянутий проект Стратегії інтегрованого управління кордонами та план з її реалізації, розробленої за європейськими принципами.

Окремі слова вдячності були висловлені європейським партнерам за всебічну підтримку розвитку прикордонного менеджменту в Україні.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси