Іноземці та особи без громадянства повинні в’їжджати на територію Криму відповідно до законодавства України

НАЗАД
17 червня 2014 12:00

Державна прикордонна служба України зазначає, що іноземці та особи без громадянства повинні в’їжджати на територію АР Крим та  м. Севастополь відповідно до законодавства та міжнародних д

Державна прикордонна служба України зазначає, що іноземці та особи без громадянства повинні в’їжджати на територію АР Крим та м. Севастополь відповідно до законодавства та міжнародних договорів України.

Зокрема іноземці з держав з безвізовим порядком в'їзду можуть перебувати на території АР Крим та м. Севастополь виключно за умови перетинання державного кордону в діючих пунктах пропуску через державний кордон України з проставлянням відповідних відміток в паспортних документах або імміграційних картках.

Нагадаємо, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України було тимчасово закрито 27 пунктів пропуску та пунктів контролю через державний кордон, розміщених на території  АР Крим. Натомість у межах Херсонської області створено 7 контрольних пунктів, з яких 4 на залізничному напрямі та 3 автомобільних, де здійснюються відповідні види контролю.

Крім того для іноземців з держав з візовим порядком в'їзду за отриманням візових документів слід звертатися до дипломатичних представництв або консульських установ України за кордоном.

Недотримання іноземцями та особами без громадянства законодавства України під час в'їзду та перебування на території Криму та м. Севастополь тягне за собою відповідальність згідно з законодавством України.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси