Грузина не пропустили до країн Євросоюзу, а психотропи – в Україну

НАЗАД
21 сiчня 2014 13:12

Учора у ході контрольних та перевірочних заходів прикордонники Чопського загону затримали чергового «шукача щастя», який прямував до країн ЄС.Чоловіка кавказької зовнішності військовосл

Учора у ході контрольних та перевірочних заходів прикордонники Чопського загону затримали чергового «шукача щастя», який прямував до країн ЄС.

Чоловіка кавказької зовнішності військовослужбовці відділу «Ужгород» зупинили за кількасот метрів від кордону зі Словаччиною. На прохання правоохоронців надати їм для перевірки документи, що посвідчують особу, невідомий зазначив, що є громадянином Грузії, але жодних документів при собі не має. Також він зізнався, що мав намір потрапити до однієї з країн Європейського Союзу для покращення умов проживання. Наразі правопорушник очікує рішення суду про відповідальність.

Також у двох випадках прикордонники відділу «Чоп» спільно з інспекторами митниці під час здійснення контролю потягів закордонного прямування виявили майже 200 пігулок психотропної дії. 100 таблеток «Фронтіну» та 90 таблеток «Бромазепаму», які переміщували через кордон українець та росіянин з порушенням чинного законодавства, вилучені встановленим порядком.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси