Громадянин Китаю та українка на Одещині та Херсонщині намагалися дати прикордонникам неправомірну винагороду

НАЗАД
04 серпня 2015 12:49

Державна прикордонна служба України ще раз наголошує та звертається до громадян, які прямують через державний кордон, не намагатися шляхом пропонування ко

Учора в міжнародному аеропорту «Одеса» під час оформлення авіарейсу «Одеса-Шереметьєво» громадянин Китаю до паспортного документу поклав 100 доларів США. Як з’ясувалося, під час проведення співбесіди 28 річний чоловік не зміг підтвердити мету запланованої поїздки, тому і надав неправомірну винагороду, щоб безперешкодно потрапити в Україну. Спробу дачі хабара зафіксовано, а іноземцю відмовлено у в’їзді в Україну та повернуто зворотнім рейсом до Росії.

Також 100 доларів США разом з паспортом намагалася дати прикордонниками громадянка України під час проходження перевірочних заходів у контрольному пункті в’їзду/виїзду «Чонгар», що на адмінмежі між Херсонською областю та тимчасово окупованою територією АР Крим. Таким шляхом вона намагалася вирішити питання пропуску неповнолітньої дитини без відповідних документів. Громадянку передано співробітникам МВС.

Державна прикордонна служба України ще раз наголошує та звертається до громадян, які прямують через державний кордон, не намагатися шляхом пропонування коштів вплинути на прийняття правового рішення правоохоронцями.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси