Громадяни втратили «Мерседес» та «Опель» через переміщення понад 500 пачок сигарет

НАЗАД
28 вересня 2015 17:06

На кордоні з Румунією прикордонники Чернівецького загону у двох випадках виявили спеціально виготовлені тайники у конструктивних особливостях автомобілів з контрафактними тютюновими виробами,  за

На кордоні з Румунією прикордонники Чернівецького загону у двох випадках виявили спеціально виготовлені тайники у конструктивних особливостях автомобілів з контрафактними тютюновими виробами,  за що порушники позбулися «залізних коней».

Учора вночі у пункт пропуску «Порубне» прибув вантажний автомобіль «Мерседес». У ході перевірки документів у прикордонного наряду виникла підозра щодо можливого приховування незаконних товарів власником автівки. Тому транспортний засіб направили на поглиблений огляд, під час якого  спільна група у складі прикордонників та працівників митниці виявила 310 пачок сигарет «MARВLE» та «VICEROY», які знаходились у спеціально виготовлених сховках. Знайдені сигарети на суму майже чотири тисячі гривень вилучено. Крім того, «горе-водій» позбувся і «Мерседеса», який оцінили у 300 тисяч гривень.

Також у цьому ж пункті пропуску позбулася автомобіля і 31-річна чернівчанка, адже незаконним шляхом перевозила через кордон тютюнові вироби. Порушниця намагалася приховати від прикордонно-митного оформлення у спеціально виготовлених шахтах у правому та лівому порогах автомобіля 193 пачки сигарет «Marlboro». Вартість вилученого автомобіля «Опель» оцінюється у 70 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси