Гості та вболівальники Ліги Чемпіонів УЄФА продовжують прибувати в Україну

НАЗАД
26 травня 2018 14:38

Співробітники Держприкордонслужби вже зустріли та оформили майже 18 тисяч громадян, при цьому лише сьогодні – 8 тисяч осіб. Кожному прикордонники роздають флаєра англійською та іспанською мовами, де іноземці можуть знайти корисну інформацію на час перебув

В Україну продовжують прибувати гості та вболівальники фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА 2018. Їх зустріч Державна прикордонна служба України здійснює у тісній співпраці та загальній системі правоохоронних органів України під координацією МВС.

Гості та вболівальники прямують як невеликими так і організованими групами. Основним видом транспорту, яким користуються громадяни, як і прогнозувалося, є літаки. Основний потік звісно припадає на столичні аеропорти, але прибуття гостей футбольного свята також фіксується через аеропорти Львова, Одеси, Харкова та Івано-Франківська. Крім того, чимало вболівальників добираються в Київ автобусами через пункти пропуску на кордоні з країнами ЄС.

Станом на 14.00 співробітники Держприкордонслужби вже зустріли та оформили майже 18 тисяч громадян, при цьому лише сьогодні – 8 тисяч осіб. Кожному прикордонники роздають флаєра англійською та іспанською мовами, де іноземці можуть знайти корисну інформацію на час перебування в Україні.

Як вже повідомлялося, у ході прикордонного контролю за результатами додаткової перевірки загалом не пропущено 6 громадян, ще 2 через порушення порядку в’їзду-виїзду на ТОТУ АРК.

Крім того, сьогодні було відмовлено у пропуску двом громадянам Російської Федерації, які виявилися представниками ЗМІ. Іноземці прилетіли в Київ рейсами з Мінська та Тбілісі. Одного з них не пропустили через незаконне відвідування Криму, до того ж він отримав заборону на в’їзд терміном на 3 роки. Інший росіянин метою візиту зазначив відпочинок та перегляд матчу Ліги чемпіонів, проте у ході прикордонного контролю співробітники Держприкордонслужби встановили його приналежність до російського телеканалу «Россия». У зв’язку з не підтвердженням мети прибуття в Україну чоловіка повернули в зворотному напрямку.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси