Флагман морської охорони Держприкордонслужби «Григорій Куроп’ятников» відмітив 31-й день народження!

НАЗАД
04 листопада 2015 16:30

Сьогодні у Державній прикордонній службі -  Іменинник! 4 листопада 1984 року на кораблі Морської охорони «Григорій Куроп’ятников» вперше був піднятий військово-морськ

Сьогодні у Державній прикордонній службі -  Іменинник!

4 листопада 1984 року на кораблі Морської охорони «Григорій Куроп’ятников» вперше був піднятий військово-морський прапор кораблів Прикордонних військ.

Ритуал підняття прапору нині відбувся по-особливому. Флагман морської охорони Держприкордонслужби зустрічає свою 31-у річницю  в одному з суднобудівних заводів м. Миколаїв.

Командир Одеського загону морської охорони від імені Голови Держприкордонслужби Віктора Назаренка, командування Південного регіонального управління привітав морських прикордонників, вручивши нагороди, відзнаки, грамоти та передав екіпажу подарунки.

Нагадаємо, що корабель носить ім’я моряка-прикордонника Григорія Олександровича Куроп’ятникова та має дружні багаторічні стосунки із представниками Світловодського району Кіровоградщини – батьківщини героя. Світловодці турботливо і душевно опікуються кораблем, що носить ім’я славного земляка, завжди допомагають та підтримують екіпаж.  Також удова героя – Ганна Олексіївна надіслала морякам вітального листа, який на урочистому шикуванні зачитав сьогодні командир корабля.

Незважаючи на безперервний напружений графік проведення робіт, й керівництво заводу, й фахівці, які безпосередньо чаклують над відновленням «Григорія Куроп’яникова» із задоволенням приділили хвилинку уваги для привітання морських прикордонників, які служать на кораблі.   Судноремонтники, побажавши екіпажу миру й злагоди, на добру згадку про співпрацю подарували подарунки.

В наступному році заплановано ще одне «відвідування» суднобудівного заводу «Григорієм Куроп’ятниковим» для проведения модернізації деяких елементів корабля, після чого він знову повернеться у море на охорону державного кордону України.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси