Фігурант двох кримінальних проваджень намагався втекти закордон у формі військового

НАЗАД
10 вересня 2024 15:01

Військовослужбовці відділення «Оноківці» Чопського загону затримали за пів кілометра від держрубежу чоловіка, який намагався у незаконний спосіб перетнути українсько-словацький кордон.

Правопорушника зупинили у лісі після подолання ним загороджувального паркану. Він був вдягнений у військову форму. Чоловік розповів, що позичив однострій у знайомого, аби видати себе за військовослужбовця та уникнути додаткових перевірок під час прямування до державної межі. Він також зізнався, що мав намір втекти за кордон, аби уникнути відповідальності за вчинені ним у місті Ужгород декілька кримінальних правопорушень.

У ході проведення перевірочних заходів оперативні співробітники загону встановили, що затриманий є 28-річним жителем Донеччини, щодо якого Ужгородською окружною прокуратурою висунуто обвинувачення у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.185 ККУ «Крадіжка». Також він проходить фігурантом ще одного кримінального провадження, пов’язаного з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень іншому чоловікові.

Затриманого доставили у прикордонний підрозділ з метою притягнення до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ч.1 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Після складання адміністративно-процесуальних документів чоловіка передали співробітникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси