Двох розшукуваних українців затримано в пунктах пропуску на кордоні

НАЗАД
08 червня 2018 08:56

На кордоні з Угорщиною та Польщі співробітники прикордонного відомства виявили та затримали двох українців, які перебували у розшуку.

Сьогодні вночі в пункт пропуску «Тиса», на виїзд з України, прибув наш співвітчизник. У ході оформлення подорожуючого, прикордонники Чопського загону з’ясували, що громадянина України розшукують вітчизняні правоохоронні органи за порушення українського кримінального законодавства. Зокрема за ч.3 ст.189 та ч.2 ст.146 КК України «Вимагання, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, або таке, що завдало майнової шкоди у великих розмірах» і «Незаконне позбавлення волі та викрадення людини, вчинені щодо малолітнього або з корисливих мотивів, щодо двох чи більше осіб або за попередньою змовою групою осіб, або способом, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або таке, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань, або зі застосуванням зброї, або здійснюване протягом тривалого часу».

Крім того, учора в пункті пропуску «Краківець» правоохоронці Мостиського загону під час здійснення заходів контролю,  затримали та передали Нацполіції громадянина України, який перебував у розшуку за порушення ст.190 КК України «Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою».

Обох правопорушників передано представникам Національної поліції. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси