Два пакунки з зіллям виявили прикордонники в пунктах пропуску «Гоптівка» та «Харків-пасажирський»

НАЗАД
14 травня 2016 12:47

Прикордонники Харківського загону спільно з співробітниками фіскальної служби, виявили два пакунки з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору.

Учора, прикордонники Харківського загону спільно з співробітниками фіскальної служби, виявили два пакунки з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору.

Під час прикордонно-митного оформлення в пункті пропуску «Гоптівка» автобусу «SETRA», що прямував з Запоріжжя до Москви, на одного з пасажирів спрацював службовий собака «Жорік», який натренований на пошук наркотичних засобів. У ході перевірки пасажира, 35-річного мешканця Дніпропетровська, правоохоронцями, у взутті під устілкою, було виявлено пакунок з рослинною речовиною.

Інше зілля знайшли в пункті контролю «Харків - пасажирський» під час огляду поїзду «Харків - Москва». Воно знаходилося в контейнері для сміття одного з вагонів. Під час подальшого огляду вагону на рюкзак одного з пасажирів, 34-річного громадянина України спрацював службовий собака Макс. Для з'ясування всіх обставин громадянина знято з поїзду.

Наразі триває перевірка та експертиза. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси