Два автомобілі «Volkswagen» з прихованими сигаретами вилучили на кордоні з Білоруссю та Румунією

НАЗАД
22 липня 2019 14:52

Білорус, прямуючи до України, вирішив підзаробити та замість пального заправив бензобак свого «Volkswagen» тютюном.

Учора громадянин Білорусі на легковику білоруської реєстрації направлявся в Україну через пункт пропуску «Доманове». В пункті пропуску іноземець обрав смугу руху «зелений коридор».

Але прикордонники Луцького загону, реалізуючи попередню інформацію своїх колег з оперативно-розшукового підрозділу Північного регіонального управління Держприкордонслужби, ініціювали проведення поглибленого огляду автівки. Під час огляду транспортного засобу, використовуючи технічні засоби прикордонного контролю, охоронці кордону спільно з митниками в паливному баку виявили 600 пачок сигарет білоруського виробництва.

Такий вояж іноземця закінчився у пункті пропуску на українсько-білоруському кордоні, адже правоохоронці вилучили у чоловіка і приховані сигарети і автомобіль. Сума вилученого склала 31 тисяча гривень. Крім того прикордонники заборонили білорусу в’їзд в Україну терміном на 3 роки.

А в пункті пропуску «Порубне» Чернівецького загону громадянин Румунії теж втратив свій «Volkswagen» через приховані сигарети. 55-річний чоловік на автомобілі вирішив повернутися з України в Румунію «не з пустими руками» та прихопив з собою майже півтори сотні пачок сигарет, які сховав в різних конструктивних особливостях автомобіля. В результаті додому іноземець змушений був повертатися пішки, адже його автівку та сигарети, оцінені у  75 тисяч гривень правоохоронці вилучили.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси