«Допомагати - це мій обов'язок»

НАЗАД
18 липня 2022 12:57

З початком повномасштабної війни лікар-травматолог Олександр Соловодзінський із цивільного життя потрапив до Херсонського прикордонного загону та забезпечує порятунок військовослужбовців на лінії фронту.

Насолоджуючись своєю роботою та улюбленою родиною, він навіть не уявляв, що його життя поділиться на «до» та «після». 24 лютого, коли ворожі ракети полетіли на міста України, медик одразу зрозумів, що зможе допомогти війську своїми знаннями в медицині. «Коли побачив, що відбувається, просто не зміг сидіти дома, зібрав речі й пішов у військкомат», - каже медик.

Зараз на нього покладена відповідальна місія - щоб українські  прикордонники мали знання в тактичній медицині і застосовували їх на практиці. З бійцями він проводить постійні тренінги, що допоможуть врятувати їм життя.

«Наші хлопці – це скарб нашого народу і ми повинні робити все, що можемо, щоб зберегти їх. Були важкі дні, але ніхто не уявляв, що доведеться працювати на війні, але з іншого боку, - люди почали цінувати роботу лікарів»,- зауважує Олександр.

Олександр Соловодзінський  - великий приклад для наслідування та поваги. Перш за все для своєї родини, яка пишається, що має такого сміливого батька та коханого чоловіка.

Медик же каже, що захищати країну - це не тільки бажання чи право, а закріплений у Конституції обов’язок кожного громадянина.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси