До уваги осіб, які планують перетинати українсько-польський кордон!

НАЗАД
16 травня 2024 11:15

Протягом останніх днів спостерігається динаміка руху осіб та транспорту через пункти пропуску на кордоні з Польщею.

Пропускні операції показують про поступове збільшення кількості осіб, які прямують у бік суміжної держави.

За останню добу державний кордон у напрямку виїзду перетнуло 25 тис. осіб, що на декілька тисяч переважає над кількістю пропущених в Україну. У зв’язку з пожвавленням руху, перед пунктами пропуску утворились черги з легкових автомобілів та автобусів. Така тенденція зберігається щороку після закінчення Великодніх свят та частково пов’язана з початком періоду відпусток.

Найбільші накопичення з транспорту спостерігаються у «Шегинях», «Краківці», «Раві-Руській», що на Львівщині, та «Устилузі» на Волині. Нагадаємо, на українсько-польському кордоні, в межах Львівської та Волинської областей, цілодобово функціонують вісім пунктів пропуску для автомобільного сполучення. Найменший пасажиропотік спостерігається у «Смільниці», «Грушеві» та «Угринові». З метою зменшення часу очікування в чергах рекомендуємо громадянам обирати ці пункти пропуску для перетинання кордону. Актуальну ситуацію щодо стану черг можна відстежити на офіційних ресурсах Держприкордонслужби, зокрема на сторінці Західного регіонального управління у Фейсбук (https://www.facebook.com/zahidnuy.kordon) дані оновлюються кожні три години.

Громадянам, які планують слідувати через Польщу транзитом, радимо обирати для перетинання кордону пункти пропуску в межах Закарпатської та Чернівецької областей.

Нагадаємо, що перетин кордону залежить від роботи усіх представників контрольних служб, які здійснюють свою діяльність в пунктах пропуску та працівників відповідних служб суміжної сторони.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси