Чергову партію гаджетів «Apple» виявлено на кордоні з Польщею

НАЗАД
26 сiчня 2016 11:16

Сьогодні вночі на українсько-польському кордоні прикордонники Мостиського загону спільно з працівниками митниці завадили спробі ввезення в Україну 16 комп

Сьогодні вночі на українсько-польському кордоні прикордонники Мостиського загону спільно з працівниками митниці завадили спробі ввезення в Україну 16 комплектів електронних пристроїв марки «Apple». Виявили товар,  який був прихований від контролю, у пункті пропуску «Краківець».

Під час оформлення інспектор прикордонної служби звернув увагу на водія автомобіля «Мерседес», 20-річний житель селища Брюховичі Львівської області помітно хвилювався. Для проходження контрольних операцій чоловік обрав смугу руху «зелений коридор», чим засвідчив відсутність жодного товару. Проте його автомобіль скерували на поглиблений огляд. Як результат, спільна оглядова група у багажнику знайшла 17 пристроїв «Apple», що були прикриті масивними вкладами до каміну. Серед них 10 планшетів iPad та 6 ноутбуків MacBbook. Загальна вартість товару складає більше 320 тисяч гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси