Чергову паспортну аферу в аеропорту «Бориспіль» викрили охоронці кордону

НАЗАД
01 вересня 2017 10:38

В аеропорту «Бориспіль» під час паспортного контролю пасажирів рейсу «Стамбул-Київ», прикордонники виявили у громадянина Іраку недійсний паспортний документ. Іноземець подорожував із паспортом громадянина Німеччини.

Учора ввечері, співробітники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили громадянина іншої держави із підробленим документом.

В аеропорту «Бориспіль» під час паспортного контролю пасажирів рейсу «Стамбул-Київ», прикордонники виявили у громадянина Іраку недійсний паспортний документ. Іноземець подорожував із паспортом громадянина Німеччини. Наразі підроблений документ вилучено, а громадянина повернуто зворотнім рейсом із забороною в’їзду на територію України на три роки.

Нагадаємо, що учора в ОКПП «Київ» співробітники прикордонного відомства виявили також двох громадян Сомалі та Туреччини, які в пошуках кращого життя подорожували із підробленими документами, що їм не належали. Іноземці повідомили, що закордонні паспорти громадян Великобританії та Італії, вони придбали за 10 тисяч доларів США та 500 євро відповідно. Іноземців-порушників повернуто зворотнім рейсом.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси