Черговий «транш» гривні виявлено прикордонниками на лінії зіткнення

НАЗАД
20 квiтня 2015 11:51

Вчетверте за три доби співробітники Державної прикордонної служби виявили кошти, які у незаконний спосіб намагались вивезти з окупованої території. Останн

Вчетверте за три доби співробітники Державної прикордонної служби виявили кошти, які у незаконний спосіб намагались вивезти з окупованої території. Останній факт мав місце сьогодні в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Курахове», який функціонує на лінії розмежування.

З прибуттям на контроль легкового автомобіля «ДЕУ», яким з окупованої території до Дніпропетровська слідував мешканець Донеччини, прикордонний наряд приступив до перевірки. Під час здійснення поглибленого огляду салону машини інспектор прикордонної служби виявив значну суму коштів у вітчизняній валюті, які були приховані під заднім сидінням транспортного засобу. За попередніми даними загальна кількість грошей сягає 375 тисяч гривень.

Виявлені кошти встановленим порядком було передано представникам Державної фіскальної служби. Остаточна сума буде встановлена з прибуттям слідчо-оперативної групи.

Нагадаємо, що протягом минулих вихідних на лінії розмежування «зелені берети» спільно з представниками інших взаємодіючих органів виявили три факти незаконного переміщення коштів у вітчизняній валюті на загальну суму понад 7,9 мільйона гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси