Благодійники передали прикордонникам Донецького загону тактичні рюкзаки й індивідуальні аптечки

НАЗАД
26 лютого 2024 11:56

Зберегти життя та здоров'я наших захисників на передовій – головне завдання бойового медика. І для цього він має мати знання та бути укомплектованим якісним тактичним рюкзаком.

Днями 6 таких рюкзаків надійшло прикордонникам Донецького загону від Благодійного фонду Sunflower of Peace («Соняшник Миру Україна») разом із запасниками до них. Великі та малі рюкзаки містять усі необхідні засоби, що допоможуть врятувати життя військовослужбовців у зоні ведення активних бойових дій та надати їм допомогу відповідно до протоколу M.A.R.C.H./TCCC.

Разом з рюкзаками прикордонники отримали 300 індивідуальних тактичних аптечок IFAК, укомплектованих за стандартами НАТО.

–Благодійний фонд допомагає нам на постійній основі. Це аптечки, рюкзаки, турнікети, хімічні грілки. Все сертифіковане та якісне. Ми, як представники медичної служби, робимо все, що необхідно для збереження життя та здоров'я наших військовослужбовців. А така підтримка лише допомагає нам у цьому, – зазначив начальник медичної частини Донецького прикордонного загону Олександр Кучера.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси