Біля кордону з Білоруссю затримано порушників з 2-річною дитиною

НАЗАД
04 серпня 2021 09:58

Порушників кордону, які пробиралися поза пунктами пропуску із Білорусі в Україну, затримали учора прикордонники Житомирського загону.

Про появу двох незнайомців з дитиною у прикордонні охоронців кордону повідомили місцеві жителі. Невдовзі прикордонники виявили мандрівників на околиці н.п. Виступовичі. Чоловік 1964 року народження мав при собі паспорт громадянина Росії. 17- річна дівчина та 2-річна дитина були з документами громадян Білорусі.  

Зі слів затриманих вдалося дізнатися, що вони блукали по болотистій місцевості вже протягом трьох днів. Молода жінка розповіла, що в Україну йшла нібито до родичів у гості. Також з’ясувалося, що на початку липня прикордонники цього ж загону вже затримували іноземку за порушення державного кордону і їй було заборонено в’їзд в Україну.

Наразі щодо затриманих громадян складено адмінпротоколи про порушення державного кордону. Громадянку Білорусі з дитиною примусово видворено на територію сусідньої країни. Так само планувалося видворити і громадянина РФ, однак в ході бесіди чоловік «згадав», що в нього є й український паспорт. Під час перевірки встановлено, що він дійсно є громадянином України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси