Білорус та болгарин приховали в порожнинах іномарок понад 7 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
12 вересня 2013 12:58

Невдалою виявилася спроба незаконного переміщення сигарет через кордон для двох гостей нашої держави. Прикордонники та працівники митниці знайшли тютюновы вироби у спеціально виготовлених сховках.

Невдалою виявилася спроба незаконного переміщення сигарет через кордон для двох гостей нашої держави.

36-річний громадянин Білорусії слідував через пункт пропуску «Тиса» до Угорщини автомобілем марки «Пежо» литовської реєстрації. Проте під час здійснення спільного огляду цього авто прикордонники Чопського загону та працівники митниці знайшли у спеціально виготовлених сховках – у порогах та багажному відділенні автомобіля тютюнові вироби. Дістатися тайників змогли лише після демонтажу коліс авто і зняття декоративного покриття багажного відділення. Загалом в транспортному засобі білорус розмістив майже 6 тисяч пачок сигарет марок «NZ Gold», «NZ Black» та «Compliment». Їх разом з іномаркою оцінили у 92 тисячі гривень.

Ще один сховок з сигаретами прикордонники Чернівецького загону та працівники митниці знайшли в автомобілі «БМВ» під керуванням громадянина Болгарії у пункті пропуску «Порубне».  Понад 1200  пачок сигарет марок «Прем’єр»  та «NZ»  знаходились під обшивкою салону авто. Загальна сума конфіскату склала понад 38 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси