Біля кордону продовжують знаходити підпільні нафтогони

НАЗАД
26 лютого 2014 11:58

Нещодавно в Адміністрації Державної прикордонної служби України відбулася нарада керівного складу щодо питань організації інженерного облаштування державного кордону.  

Нещодавно в Адміністрації Державної прикордонної служби України відбулася нарада керівного складу щодо питань організації інженерного облаштування державного кордону. У тому числі цей захід став продовженням системної роботи відомства, розпочатої минулого року і направленої на виявлення усіх нетрадиційних способів переміщення контрабанди через кордон. Зокрема, це стосується і виявлення підземних трубопроводів на ділянках українсько-російського та українсько-молдовського кордонів. Реалізація поставлених завдань уже дає певні результати.

Так, минулої доби на ділянці Луганського прикордонного загону за допомогою георадара на глибині до 1,5 метра був виявлений підземний трубопровід діаметром 110 мм без ознак використання. Спільно з представниками СБУ, податкової та селищної ради знищено 900 м  нафтогону.

Нагадаємо, що минулого року прикордонники спільно з представниками інших правоохоронних органів виявили 63 трубопроводи, з яких 58 для перекачування пального (Луганська та Донецька області) та 5 для перекачування спирту (Одеська та Вінницька області). Нинішнього року правоохоронцями вже виявлено та знищено 2 трубопроводи. З метою підвищення ефективності цієї роботи органи охорони державного кордону будуть доукомплектовані георадарами.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси