Автомобіль з центнером риби затримали біля українсько-російського кордону на Харківщині

НАЗАД
31 травня 2018 10:45

Рух автівки від кордону з Росією в напрямку населеного пункту Зибине прикордонники виявили за допомогою приладу нічного бачення.

Сьогодні прикордонники відділу «Вовчанськ» Харківського загону, за попередньою інформацією оперативних підрозділів Східного регіонального управління Держприкордонслужби, та спільно зі співробітниками СБУ затримали біля українсько-російського кордону автомобіль з товарами народного споживання.

Рух автівки від кордону з Росією в напрямку населеного пункту Зибине прикордонники виявили за допомогою приладу нічного бачення. Для затримання ймовірних правопорушників на місце одразу ж висунулась спільна група прикордонників та співробітників СБУ. В результаті, на відстані 500 метрів від державного кордону виявлено та затримано транспортний засіб «УАЗ» під керуванням громадянина України 1991 року народження. Він запакував автівку 20 ящиками свіжомороженої риби загальною вагою приблизно 100 кілограмів.

Після складання всіх адміністративних документів товар та автівку передано співробітникам фіскальної служби. Сума оцінки товару встановлюється.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси