Аби уникнути відповідальності українець намагався «залагодити» питання запропонувавши прикордонникам хабара

НАЗАД
29 липня 2015 10:55

Вчора прикордонникам Херсонського загону в контрольному пункті «Чаплинка» в черговий раз намагались запропонувати хабара в розмірі 50 доларів США. Неправомірну вигоду пропон

Вчора прикордонникам Херсонського загону в контрольному пункті «Чаплинка» в черговий раз намагались запропонувати хабара в розмірі 50 доларів США. Неправомірну вигоду пропонував громадянин України, який разом зі своєю донькою автомобілем «Мерседес Віто», прямував з Криму.

Під час проходження контролю прикордонники встановили, що дані громадяни потрапили на півострів через тимчасово закритий пункт пропуску «Крим», чим порушили правила в’їзду-виїзду до окупованої території. А гроші чоловік поклав до паспорту аби «вирішити» питання щодо не притягнення себе та доньки до адміністративної відповідальності за ці порушення.

Як результат, окрім складання адміністративних документів за порушення правил в’їзду-виїзду до тимчасово окупованої територію АР Крим громадянина передали співробітникам МВС для прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси